П’ятниця, 13. Липня 2018

“Ти ох..їв перед поліцією план курить?”: чим закінчився соціальний експеримент? (ВІДЕО)

Сісти перед поліцейською машиною у центрі міста і покурити подріблену речовину зеленого кольору, схожу на “особливо небезпечний наркотик” канабіс? Зроблено.

Пранкер Родіон з товаришами вирішили зняти прихованою камерою реакцію патрульної поліції на таку провокацію. За його словами, соціальний експеримент “перевершив всі очікування”.

ЧИТАТИ: Жертви незаконних обшуків оцінили реформу поліції

На відео, опублікованому на сторінці “Громадянський контроль” у Facebook, видно, як у центрі Києва молодик вмощується на тротуар перед машиною патрульної поліції. Він без поспіху робить з пластикової пляшки пристрій для куріння, засипає туди щось зелене із паперового згортку, підпалює, затягується і випускає дим. Все це відбувається на очах двох патрульних поліцейських.
Покурити “траву” на очах поліцейських. Стоп-кадр відео соціального експерименту (Youtube Беднота)
 “Ти ох..єл ілі шо, перед поліцією план курить?” – емоційно звертається один із поліцейських до Родіона відразу після того, як поліцейські йому представились. Патрульний намагається вирвати з рук хлопця поліетиленовий пакет, але той особисті речі не віддає. 

ЧИТАТИ: Поліція переслідує студента за підтримку наукових досліджень канабісу?

Поліцейські заявляють, що викличуть слідчо-оперативну групу, а порушника доставлять до райвідділу. А там, за їхніми словами, затриманим займуться “старі мусори”, тобто старі міліцейські кадри.
“Ось там райвідділ, ми туди зараз з тобою пройдемося і ти ох..єш, зрозумів? Тобі спершу вломлять пі..ди, а потім посадять за 309-ою, або 307-ою. Ти поїхав би прямо у СІЗО, зразу”, – фіксує слова поліцейського прихована камера.
“Ти оху..в перед поліцією план курити?”. Кадр відео соціального експерименту (Youtube Беднота)
Натомість патрульний пропонує Родіону альтернативу – викинути “підозрілий” пакет у смітник.  Після того, як пранкер зізнається, що в пакеті звичайна м’ята і заявляє про приховану відеозйомку, діалог з поліцією продовжується.

ЧИТАТИ: Поверхневий огляд – не обшук. Що каже Верховний Суд?

Патрульні встановлюють його особу і наполягають на поверхневому обшуці, бо “допускають, що він міг вживати заборонені речовини”. 

5 Відповіді на «“Ти ох..їв перед поліцією план курить?”: чим закінчився соціальний експеримент? (ВІДЕО)»

  1. Артем

    Ни одного раза в жизни не слышал историю про то, как с планокуром менты поступили по закону: или жесть, если лютые, или великодушные попуски, если “добренькие” и “усьо понімают”((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *