Четвер, 16. Січня 2020

Карлос Сантана вривається у конопляний бізнес

Легендарний гітарист заявив, що долучається до конопляної індустрії. Він розвиватиме бренди компанії  Left Coast Ventures.

У середу 15 січня легендарний гітарист і давній активіст за легалізацію канабісу оголосив про партнерство з компанією  Left Coast Ventures із Санта-Роза, штат Каліфорнія. Про це повідомляє Billboard з посиланням на заяву музиканта. Говориться, що Сантана розробить преміум-бренди канабісу та «поєднає свої божественні філософії» із сортами та продуктами, які «сприяють духовній свідомості та оздоровчому впливу» рослини.


“Канабіс – це вікно чи двері для різного усвідомлення свідомості”, – сказав Сантана у своїй заяві. «Це дає вам можливість сприймати через інший фільтр пробудження і зцілення, неправильне сприйняття відстані – як ілюзію, яка не дозволяє вам зосереджуватися у вашій суті-суті. Це допомагає вам досягти пізнання, прийняття та володіння якістю життя, що є радістю! “

Карлос Сантана (Courtesy of MasterClass)


Очікується, що запуск брендів Сантани відбудеться влітку 2020 року. “Преміум-продукція” буде доступна лише в окремих диспансерах штату Каліфорнія, асортимент складатимуть суцвіття канабісу та попередньо скручені джойнти. Конопляний бренд CBD, який включатиме особливі сорти, культивовані натхненням родини Сантана, заплановано до запуску восени.


“Це справжня честь працювати з таким легендарним музикантом, як Сантана, який вплинув на мільйони своєю музикою і ділиться нашими цінностями та пристрастю, щоб легітимізувати майбутнє канабісу”, – заявив генеральний директор компанії Бретт Каммінгс.


Як повідомлялось, одна з найбільших у Канаді конопляних компаній уклала партнерську угоду з реп-зіркою з Торонто Дрейком, з метою запустити повноцінне підприємство з виробництво і постачання канабісу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *