П’ятниця, 7. Червня 2019

Депутат пояснив, чому парламент не голосував за медичний канабіс

11 липня – чергова дата розгляду законопроекту про медичне застосування марихуани. Всіх небайдужих закликають до спільних ефективних дій.

Наступного разу парламент зможе розглянути питання медичного канабісу 11 липня, про це повідомив співавтор законопроекту нардеп Олександр Опанасенко. На сесії 6 червня парламенту на це вкотре забракло часу.

ЧИТАТИ: “Афіна. Жінки проти раку”: Депутати, просто зробіть свою роботу! (ВІДЕО)


“Можливо й добре, адже при поточному рівні дисципліни в парламенті годі й сподіватися на необхідні 226 голосів”, – написав у Facebook народний депутат України.

Народний депутат України Олександр Опанасенко – співавтор законопроекту про медичний канабіс (Фото Конопляна Правда)

Він додав, що тим часом у Верховній Раді вже проявляються групи союзників та опонентів законопроекту №10313. За словами Опанасенка опонують ініціативі лобісти правоохоронної системи та фарміндустрії. 

ЧИТАТИ: “Депутати можуть врятувати мою дитину вже сьогодні”

“Лупайте сю скалу! Результат залежить від ефективних дій всіх небайдужих”, – закликав Олександр Опанасенко.


“Можливо, вони не до кінця розуміють, наскільки швидкоплинні наші життя і наскільки це необхідно. Люди помирають, не дочекавшись ліків..” – говорить Ніна Резніченко, лідерка ГО “Афіна. Жінки проти раку” та учасниця акції на підтримку законопроекту 10313 під Верховною Радою України.

3 Відповіді на «Депутат пояснив, чому парламент не голосував за медичний канабіс»

  1. Наса

    Страшні люди сидять у раді, життя краян їм по цимбалах, щоб по писати окремо у них час було закон прийняти, а щоб реальні ліки отримали хворі зась…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *