Середа, 26. Вересня 2018

Найдешевша марихуана – у поліції Київщини

Поліцейські відзвітувались, де дістали коноплі вартістю 25 гривень за грам. Чому вилучене назвали “елітною марихуаною” в поліції не пояснюють. А нам стало цікаво, де в Україні найдешевший канабіс за цінами “від МВС”.

34-річний житель міста Жашків перевозив на автомобілі в скляних банках понад 10 кілограмів висушеної, подрібненої, готової до вживання наркотичної речовини. Її вилучили та направили на експертизу. Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.
“Оперативники Управління протидії наркозлочинності викрили та затримали організатора поставок елітної марихуани з Черкаської області до Київської. Вилучили нелегальний товар на 250 тисяч гривень”, – зазначено у публікації.
Проаналізувавши аналогічні повідомлення на офіційному сайті МВС користувачі соціальних мереж встановили, що вилучена у Жашкові “марихуана” цієї осені є найдешевшою в Україні, її вартість складає близько 25 гривень за один грам.
“Елітна марихуана” за ціною 25 гривень за грам у м. Жашків, Київська область, 25 вересня 2018 (фото npu.gov.ua)
Для порівняння у лютому 2018 року поліція Харківщини оцінювала грам канабісу в 40 гривень. Буцімто за суму в 200 гривень один мешканець Харкова продав невідомому 5 грамів марихуани.

ЧИТАТИ: Заради статистики? Поліція фальсифікує справу проти інваліда (ВІДЕО)

Цього року безумовний рекорд України по ціні за грам коноплі тривалий час утримував відділ комунікації ГУ НП України в Миколаївській області. Спершу ціна там складала 24 гривні за результатами обшуку в селі Баштанка.
“У Баштанці поліція отримала інформацію про те, що 33-річний містянин зберігає дома наркотики і провела в нього обшук. В сараї та гаражі знайдено мішки з двома кілограмами висушеного канабісу. За цінами “чорного ринку” – на 48 тисяч гривень”, похвалився  результатами регіональний підрозділ МВС 12 січня 2018 року. Також було опубліковано фото вилученого.
“Марихуана” на 48 000 гривень або 24 гривні за грам. Смт Баштанка Миколаївської області, 12 січня 2018 (фото ГУ НП України в Миколаївській області)
Але вже наступного місяця поліція Миколаївщини побила власний рекорд кримінальним провадженням про “25 кілограмів фасованих наркотиків більше ніж на півмільйона гривень”. Так орієнтовна ціна одного грама “фасованого канабісу” впритул наблизилась до 20 гривень.

ЧИТАТИ: Поліція використовує дикорослі коноплі для вирішення приватних інтересів?

Жоден з регіональних департаментів Нацполіції цей показник не зміг перевершити аж до 20 червня, коли у Чернівецькій області під час контрольної закупки (!) працівникам поліції вдалося скинути ціну до нечуваних 15 гривень за один грам.
“Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернівецькій області 20 червня задокументували факт протиправної діяльності одного чернівчанина. 45-річний уродженець Кіцманщини збув 20 грамів подрібленої речовини рослинного походження (марихуани), за яку отримав кошти в сумі 300 гривень. Поліціянти піймали зловмисника на гарячому”, – повідомив наступного дня відділ комунікації поліції Чернівецької області.

ЧИТАТИ: “Ти ох..їв перед поліцією план курить?”: чим закінчився соціальний експеримент? (ВІДЕО)

3 Відповіді на «Найдешевша марихуана – у поліції Київщини»

  1. Валерий

    Пора в аптеках продовать!
    Люди нуждаються, а у нас в костёр деньги!
    Дайте нуждающимся!
    Хватит давится таблетками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *