Понеділок, 13. Серпня 2018

Доктор Комаровський: легалізація канабісу в медичних цілях – однозначно! (ВІДЕО)

Як ви ставитесь до легалізації легких наркотиків? – В медичних цілях – взагалі завтра! Доктор Комаровський прокоментував необхідність вирішення питання доступу до медичного канабісу в Україні.

Про це відомий лікар заявив на телеканалі 112. “У медичних цілях – взагалі завтра!”, – заявив Євген Комаровський, уточнивши, що мова йде про коноплі, марихуану.
“В медичних цілях – однозначно, а на свята можна і … Знаєте, що мене вразило? Я цього року в Голандії зустрічав день короля, коли клуби марихуани носяться над усіма цими Утрехтами і Амстердамами”. І що я там помітив? Повну відсутність агресії. А найгидотніше, що зараз є в Україні – це агресія навколо: у телевізорі, на вулиці, де завгодно! І модель агресії демонструють найвищі державні чиновники”.

ЧИТАТИ: Дослідження: поліція краще бореться зі злочинністю, коли менше уваги звертає на коноплю

 Доктор Комаровський вже неодноразово публічно висловлювався за врегулювання законного доступу медичного канабісу для українських пацієнтів.  Зокрема, за словами лікаря, канабіс справді подомагає людям, які хворіють онкологічними захворюваннями. Раніше повідомлялось, що українки зі спільноти Афіна. Жінки проти раку закликали уряд узаконити доступ до медичного канабісу для українських пацієнтів. Їхні аргументи, а також точку зору лікарів, опублікував сайт “Обозреватель“.

ЧИТАТИ: “Медичний канабіс – наше право”, українські пацієнти звернулись до суспільства (ФОТО)

Врегулювання доступу українських пацієнтів до лікування медичним канабісом є вимогою конопляного Маршу Свободи.
Як відомо, українські вчені звернулися з відкритим листом до Кабінету міністрів України з вимогою врегулювати наукові дослідження терапевтичної дії канабісу та його активних компонентів. Серед підписантів академік Національної академії наук України, доктор біологічних наук Олег Кришталь, доктор медичних наук Віктор Досенко, кандидати біологічних наук Дмитро Ісаєв, Олександр Максимюк та Олексій Болдирєв, кандидати медичних наук Юрій Жигарєв (лікар-інфекціоніст) та Василь Нагібін. На сьогодні свій підпис під відкритим зверненням поставили більше 40 українських науковців.

ЧИТАТИ: Перша конференція “конопляної медицини” відбулась у Харкові (ФОТО)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *