Субота, 5. Травня 2018

Жіночий оргазм. Як на це впливає канабіс?

Сьогодні ми поговоримо про найкоротший шлях до жіночого мультиоргазму. Ви вгадали, це знову про коноплі. Так, канабіс здатен вирішувати і цю проблему. Якщо ви жінка і оргазм для вас це проблема.

Навколо природи жіночого оргазму накопичилось вдосталь спекуляцій,  а загадок ще більше. Згідно з результатами опитувань, лише близько третини жінок регулярно отримують оргазм під час сексу. Канабіс може допомогти у вирішенні цієї проблеми. В чому власне криється проблема і як канабіс може її вирішити?

ЧИТАТИ:  Розчинні канабіноїди. Просто додай води!

Якщо виключити зі списку причин відсутності у жінок оргазму різноматінті хвороби та патології, то ключовими проблемами лишаться недостатність стимуляції та психологічні труднощі (страх, сором, тривога, тощо). Роль канабісу в подоланні цих проблем полягає як в його фізіологічній дії (посилення чутливості), так і в впливі на психіку (розслаблення).
канабіс і жіночий оргазм
Через гормони канабіноїди знижуть тривогу і посилюють відчуття спокою поруч із партнером (фото 18karatreggae.com)
По-перше, канабіс сприяє виділенню окситоцину – гормону, що відповідає за зниження тривоги й відчуття спокою поряд з партнером. Дослідження проведені Університетом Каліфорнії довели його роль в людських стосунках це підвищення довіри та зменшення страху. Також, жінки повідомляють, що під дією марихуани простіше заглибитись в власні відчуття та бажання, які до того ж ще й підсилюються. Зокрема зазначається, що канабіс для жінок, це найпростіший шлях до мультиоргазмів.  
Другий аспект – фізіологічний: канабіс стимулює скорочення м’язів та посилює кровообіг. Тут вже без дискусій, це два ключові фактори для якісного сексу та яскравого оргазму у жінок.

ЧИТАТИ:  Священик про медичний канабіс: “Ставитись до цього погано неможливо!”(ВІДЕО)

Оскільки потенціал канабісу в покращенні сексу не міг лишитись не поміченим, пропозиція на ринку не обмежується лише джойнтом до чи після сексу. Індустрія канабіс-бізнесу пропонує різноманітні продукти: кондоми, вібратори, лубриканти та спеціальні сорти саме для сексу. Сорт під назвою Sexxpot був створений саме як сорт для сексу, та навіть більше – як продукт, що націлений саме на жіночу аудиторію. Власниця бренду Карін Вагнер вважає що саме цей сорт, з дещо заниженим вмістом ТГК, дозволяє використати потенціал марихуани, щоб увімкнути свій секс на повну котушку.
Якщо ви не палите канабіс, є спеціальний лубрикант. Якщо не лубрикант, то шоколад.
Для тих, хто не є фанатом паління, дивовижні властивості канабісу в ліжку стали доступні завдяки розробці лубрикантів на основі коноплі. Першою компанією яка випустила такий продукт стала компанія Foria, що випустила на ринок спрей з вмістом канабісу для нанесення на статеві органи. Завдяки місцевому застосуванню, спрей посилює сексуальні відчуття при використанні мінімальної кількості. Завдяки місцевому застосуванню, спрей посилює сексуальні відчуття при використанні мінімальної кількості. В асортименті запропонований як спрей з вмістом ТГК, так і варіант, повністю позбавлений психоактивних компонентів. Інший бренд HighGasm також створив лубрикант на основі канабісу, проте додавши смакових відчуттів.

ЧИТАТИ:  Встане чи ляже? Як канабіноїди впливають на чоловічу ерекцію.

Продукт доступний в трьох смакових варіаціях: класичний (канабіс), кокос та зі смаком брусниці. Продукт, відповідно, їстівний, що дозволяє користувачам урізноманітнити сексуальний досвід оральними ласками. Хто саме з партнерів при цьому відчує дію вмісту канабісу, лишається на розсуд користувачів. Якщо ж бажання смакових відчуттів не обмежуються лише куштуванням лубрикантів, на побачення можна взяти спеціальний шоколад. Наприклад, коробку цукерок від компанії 1906, що випускає шоколад з вмістом ТГК та КБД в пропорції 5:5 мг на шматочок зробить ваш романтичний вечір безумовно чарівним.

2 Відповіді на «Жіночий оргазм. Як на це впливає канабіс?»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *