Субота, 10. Березня 2018

Розчинні канабіноїди. Просто додай води!

Давайте визнаємо, не всі споживачі канабісу є фанатами конопляної випічки. Як ти не намагаєшся маскувати характерний присмак – він все одно проявляється у твоїх кексиках.

А ще проблема – точно розрахувати кількість цієї радості на об’єм тіста. Дозування канабіноїдів в кулінарії задача не з простих. Але тепер є канабіноїди у стіках і вони просто розчиняються. Як цукор, чи дріжжі. Або взагалі, як кава чи чай.
Розчинні канабіноїди у стіках, з чаєм чи кавою – як ти любиш (фото Stillwater Brands)
Випускати каннабіноїди в формі порошку – ідея Джеремі Гольдштейна, Міссі Бредлі та Джастіна Сінгера. Втілити ідею в життя допомогла Кет Воелфел, досвідчений спеціаліст в сфері розробки продуктів харчування. Так виникла компанія Stillwater Brands, з штаб-квартирою в Колорадо. Порошок не має запаху та присмаку і його можна додати будь-куди: від випічки, до склянки води.  Авжеж, продукт реалізується в тому числі і у вигляді стіків. Як у чистому вигляді, так і у складі кави або чаю.

ЧИТАТИ: Україна вивчить потреби пацієнтів у медичному канабісі (ВІДЕО)

“З глобальною популярністю кави, а тепер також і все більшим числом людей, що насолоджуються споживанням канабісу в щоденному житті, ми подумали що розчинні стікери це ідеальний метод доставки, саме те чого бракує в цій індустрії” – пояснює Міссі Брендлі, директорка відділу брендінгу компанії. Звісно ж додаванням в каву застосування стікерів не обмежується, порошок можна використовувати як добавку для будь-якої їжі чи напою.
Цей продукт точно для тих, хто  воліє тримати ситуацію під контролем:  ніяких зайвих калорій, жодних жирів, точна дозованість. Ефект що наступає швидко (протягом 20 хв.) та триває до 4 годин. Компанія випускає три типи продукту: Balanced 5 містить 5 мг тетрагідроканабінолу (ТГК) та 5мг канабідіолу (КБД), Ripple Pure 10  це 10 мг чистого ТГК, а Ripple Relief 20:1 навпаки має 10мг КБД та 0.5 мг ТГК.
Канабіноїди. Вони розчиняються.
Ripple Pure це 10 міліграм чистого тетрагідроканабінолу в кожному пакетику (фото Stillwater Brands)
Компанія обмежується продажами в штаті Колорадо, бо на федеральному рівні канабіс залишається нелегальним. Але в інших штатах, що врегулювали законний обіг канабіноїдів, виникають свої бренди. 
Тренд перетворювати споживання конопель на смачний перекус шириться зі штату в штат, а фантазія виробників знаходить все нові способи задовольнити специфічний попит. Відтак, в національній індустрії створюється нова галузь.
Емілі Обраян мала особисту потребу в знеболювальній та заспокійливій дії канабісу, тому тривалий час експериментувала зі способами його вживання. І зрештою заснувала власний бренд MONDO.
Емілі запропонувала ринку Каліфорнії канабіс в вигляді порошку з легким кокосовим присмаком. Як стверджує сама винахідниця на сторінці компанії, її продукт ідеально підходить для мікродозування. Порошок Емілі обіцяє “звільнення від тривоги без впливу на працездатність та концентрацію уваги”.

ЧИТАТИ: Канабіс проти аутизму. Дослідження тривають

На закуску – рецепт від MONDO, опублікований UrbanDaddy під назвою Green Ganja Milkshake
Green Ganja Milkshake (на 2 особи)
2-4 ложки канабіс-порошку
2 ложки ванильного морозива
1¼ чашки молока
¼ чайної ложки екстракту м’яти
Вершки за смаком
MONDO – розчинний медичний канабіс із Каліфорнії (urbandaddy.com)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *