Неділя, 30. Червня 2019

Марихуана і секс. 5 способів покращити інтимне життя

Жінки, які вживають канабіс до сексу, мають вдвічі більше шансів на «задовільний» оргазм. Так кажуть дослідження. А колумністка Ешлі Манта ділиться своїм особистим досвідом з цього приводу.

Якщо вже зустрічатись з комось, я віддаю перевагу курцям канабісу. І це не лише тому, що я вважаю секс під марихуаною більш приємним (хоча це справді так). Найкрутіше у вживанні з партнером чи партнеркою – це те, що воно змушує мене відчувати. А я почуваю глибше пов’язаною і більш енергійно відкритою, коли споживаю з близькою людиною.

Канабіс перед сексом подвоює шанси на яскравий оргазм – дослідження


Про природу цього процесі існує мало емпіричних даних, але дослідження показують, що ендоканнабіноїдна система може стимулювати виробництво організмом людини окситоцину. Це такий гормон, який виробляється в гіпоталамусі і поширюється гіпофізом, окситоцин ще називають  “любовним гормоном”.

ЧИТАТИ: Яніна Соколова: “Застосовую медичний канабіс нелегально…”


Є багато способів, якими можна скористатися каннабісом як інструментом “склеювання”.

Діліться димом


Той з вас, хто більш досвідчений (чи просто має більший об’єм легень) зробить затяжку з вапоризатора, трубки чи джойнта. А потім повільно видихає під час ніжного поцілунку, в той час, поки партнер (ка) вдихає.  Варто трохи потренуватися, але дуже скоро ви зрозумієте, що це так само легко, як просто дихати.

Обіймайтеся


Обійми це взагалі чудово, а обійми з канабісом – вище очікувань. Спробуйте разом потужний сорт штибу  GDP чи Northern Lights і далі горніться одне до одного без особливої програми –  лише насолоджуйтесь доторками і пестощами.  Ніжні обійми і візуальний контакт  – ось саме те, що поглиблює ваш зв’язок.

Познайомтесь ближче


Якщо ви курите або квітучі квіти, знайдіть час для візуального огляду бутонів. Зверніть увагу на всі трихоми і маточки і різні кольори. Закрийте очі, вдихніть і зверніть увагу на багатошаровий профіль запаху. Коли ви вдихаєте, зверніть увагу на аромати. Поділіться досвідом один з одним – це додасть інтимності досвіду.

Приготуйте особливу вечерю


Одна з найцікавіших речей, які ви можете зробити з партнером, це об’єднатися на кухні і разом створити щось смачне. Як каже моя подруга Емілі: «Ми з партнером отримуємо супер творчість на кухні, тому що ми обоє любимо поїсти. Це моя улюблена частина. Кулінаримо разом, а потім отримуємо задоволення від плодів наших зусиль». Звісно, є купа кулінарних рецептів з використанням канабісу.

Канабіс – це турбота


“Якщо у мене спазми або мігрень, або інтенсивна тривога це може бути більш ефективним для мене, ніж Тайленол. Це допомагає мені відчувати турботу мого партнера, – каже Кеті Мак, співведуча подкастів про секс і стосунки Carnalcopia. У свою чергу, це дуже важливо, коли у вас був напружений день і вам просто потрібно розслабитися.

А що ще?


Прогуляйтеся в парку, потрапте на пляж і подивіться на захід сонця, або прогуляйтеся до високогірної оглядової зони з чудовими краєвидами. Багато споживачів канабісу відзначають підвищення естетичного сприйняття під час вживання, тож чому б не використати це для створення атмосфери, яка запам’ятається?

ЧИТАТИ: Жіночий оргазм. Як на це впливає канабіс?


Кілька тижнів тому я чудово провела вихідні з моїм коханим у Сан-Дієго, і ми разом добре накурилися. А потім гуляли по пляжу. Відчуття вітру в моєму волоссі, краса зірок.. Музика на радіо сприймалась, як написана саме для нас – це було чарівно.


Як ще ви використовуєте канабіс, щоб збільшити вашу близькість зі своїм партнером? Поділіться своїми порадами в коментарях.

ASHLEY MANTA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *