Понеділок, 8. Жовтня 2018

Пограбування магазина з марихуаною. Що пішло не так?

У штатах із законним канабісом дітям трави не дістати. Хіба що пограбувати диспенсарій. Але не завжди твій план може спрацювати.

У штаті Колорадо група тінейджерів здійснила зухвале пограбування диспенсарію. Але прославились найбільшою в історії штату кількістю вкраденого … орегано. Яке сплутали з канабісом. 
Малолітні грабіжники почали з того, що вкрали мікроавтобус і в’їхали ним у вітрину конопляного диспенсарію Native Roots у Колорадо Спрінгс.  Потрапивши всередину вони швидко почали хапати з вітрини все, до чого могли дотягнутися. Далі банда залишила місце пригоди,  буквально з повними руками речовини рослинного походження, яку вони вважали марихуаною.  Але це був орегано. 

ЧИТАТИ: Що чекає “чорний ринок” марихуани після легалізації?

Брент Вразбон, свідок, який викликав поліцію, повідомив, що саме закінчував роботу, коли почув звук розбитого скла у диспенсарії.  Далі він побачив малолітніх грабіжників, що виносили оберемки чогось, що виглядало, як марихуана. А коли Брент вирушив викликати поліцію, один з тінейджерів кинув у нього пивною пляшкою, після чого банда втекла на іншій машині.
Диспенсарій Native Roots у Колорадо Спрінгс після пограбування (Фото Kyla Galer via Twitter)
“Поліція повідомила, що група підлітків в’їхала вкраденим мікроавтобусом у магазин марихуани, щоб пограбувати його. Але вони не винесли звідти ні грами реальної марихуани. Іншими словами, зараз ці хлопці мають чудовий шанс спробувати покурити орегано”, – написала у Твіттер репортерка ККTV  Кіла Гейлер.
Поліція Колорадо Спрігс каже про чотирьох підозрюваних у цьому пограбуванні, двоє були у мікроавтобусі, яким розбили вітрину, ще двоє – у машині для втечі.  Як повідомила менеджер з комунікацій Native Roots Кім Кейсі, найбільш дорогим предметом серед вкрадених була пара футболок. Крім цього поцупили скручені джойнти і мішки із зіллям. Все це були декорації з орегано, адже канабіс власники тримають у безпечному місці.  
Так чи інакше, нічний наліт спричинив збитків на кілька тисяч доларів. Власники сподіваються полагодити розбиту вітрину за пару днів. Відновлення враженої гордості грабіжників після розкурювання джойнтів з орегано може зайняти більше часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *