Середа, 11. Липня 2018

Конопляний ярмарок CANNABIZZ – скоро у Варшаві

Найближча до України міжнародна конопляна подія стартує в останній день осені. Це буде у Варшаві і “Конопляна Правда” розбиралася, як туди краще дістатися. Перша порада: лоу-кост авіаквитки найкраще забронювати вже.

Перший у Польщі конопляний ярмарок CANNABIZZ 2018 проходитиме у столиці Польщі з 29 листопада до 1 грудня. Це наймолодша подія з плеяди масштабних європейських конопляних виставок, де серед найвідоміших та найдавніших – іспанський Spannabis, австрійська Cultiva. І безумовно швейцарський CannaTrade, започаткований у далекому 2001 році.
Завжди на позитиві. Стенд Barney’s Farm на Cannabizz 2017 у Варшаві (konopravda.com)
“Перший уїкенд грудня стане чудовим завершенням сезону конопляних ярмарків цього року і прекрасним стартом у рік новий”, – говориться на офіційному сайті Cannabizz.

ЧИТАТИ: У Барселоні – SPANNABIS 2018 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Минулої осені Cannabizz 2017 став справжнім проривом, як не як, перша в Східній Європі подія в конопляній індустрії. Організатори, схоже, мають намір виростити з успішного дебюту традицію, бо анонсують цьогорічну подія ще більшою за розмахом. На три дні Варшава обіцяє перетвориться на конопляну столицю Європи. Тут і наукова конференція, і акції від провідних світових брендів, і безліч можливостей для продуктивних ділових знайомств.
Kalashnikov Seeds на Cannabizz 2017: найкращі знижки – в кінці сезону! (konopravda.com)
Для лідерів конопляної індустрії це можливість укріпити ділові зв’язки у нових регіонах, адже Cannabizz – найсхідніша конопляна подія Євроспільноти. До найближкого тематичної ярмарки тепер суттєво простіше добиратися гостям з країн Балтії, Білорусі. І звісно ж для України. Від Києва до Варшави лише 800 кілометрів, раніше найближчим варіантом для українців була Прага.

ЧИТАТИ: Cannafest – 2016. Конопляна Прага зустрічає гостей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

“Ми підтримуємо Україну і звісно ж дуже раді надати нашим східним сусідам платформу та нові можливості Cannabizz”, – говорить Емануель Коціан, активіст, підприємець та організатор Cannabizz.
Cannabizz – найширший вибір СBD екстрактів від провідних європейських компаній (konopravda.com)
Для Польщі Cannabizz це вже частина історії стрімких змін у державній політиці щодо канабісу. Попри  репутацію “головного консерватора” ЄС, держава минулого року  узаконила медичне використання конопель, хоча рекреаційне вживання тут і надалі переслідується.  

ЧИТАТИ:  США: конопляний фестиваль “HempCon” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Добиратися найдешевше автобусом, ціни на квитки стартують від 600 гривень в один кінець. Однак варто зважати на ситуацію на кордоні. Час подорожі, заявлений перевізником, як 16 годин 40 хвилин, може збільшитись удвічі через стояння у автобусній черзі. Меншою мірою ця проблема вас стосуватиметься, якщо ви оберете подорож власним авто чи BlaBlaCar.
“Космічні” технології вирощування від української компанії GrowPro вперше демонструються на Cannabizz 2017 (konopravda.com)
До Варшави рейси з Києва мають вже дві лоу-кост компанії. Raynair  обіцяє доставити вас на Cannabizz у п’ятницю 30 листопада за 22 євро. А в зворотньому напрямку ідеальну пропозицію має Wizzair – 719 гривень.  Єдина порада – квитки треба купувати вже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *