Вівторок, 19. Червня 2018

Українку заарештовано в штаті Колорадо. За незаконне вирощування канабісу (ФОТО)

Якщо ви і надалі думаєте, що легалізація канабісу це “відміна будь-якої відповідальності” за незаконний обіг, випадок українки Світлани Азовської допоможе вам переконатися у зворотньому. У штаті Колорадо, як відомо, канабіс узаконено для всіх повнолітніх.

А 52-річну Світлану Азовську 14 червня заарештовано за підозрою в нелегальному вирощуванні марихуани. Це сталося в американському місті Вудленд Парк, штат Колорадо, повідомляє сайт Zaborona з посиланням на офіс шерифа округу Теллер.

ЧИТАТИ: Озвучено податковий потенціал легалізації канабісу в США

Зараз жінці інкримінують незаконне вирощування марихуани, що тягне за собою кримінальну відповідальність.
Світлана Азовська, заарештована за підозрою в незаконному вирощуванні канабісу 15 червня 2018 року, Вудленд Парк, Колорадо ( Фото: Teller County Sheriff’s Office)
Як повідомляється на сторінці офісу шерифа у Facebook, під час обшуку поліцейські виявили 288 фунтів (біля 130 кілограм) незаконної марихуани та 86 живих рослин. Повідомляється також, що наслідком санкціонованого вторгнення до помешкання став арешт Світлани Азовської. Зазначено, що затримана – з України.  Вартість вилучених наркотиків оцінюється поліцейськими у 1,4 мільйона доларів за цінами “чорного ринку”.

ЧИТАТИ: Конопляний драйв у Колорадо. Купуй з коліс (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вилучене у рапорті називається доказами, які передбачають незаконну торгівлю за вказаною адресою. Офіс шерифа графства Теллер та департамент поліції Вудленд Парк традиційно звертаються до мешканців з проханням повідомляти про будь-яку підозрілу активність, як зокрема це незаконне вирощування вдома. “Це є беззаперечною шкодою нашій спільноті”, – йдеться у повідомленні поліції.
Виявлений факт незаконного вирощування 86 рослин у домоволодінні Світлани Азовської у Вудленд Парк, Колорадо. 14 червня 2018 (фото Teller County Sheriff’s Office)
Вилучення 288 фунтів незаконної марихуани у домоволодінні Світлани Азовської у Вудленд Парк, Колорадо. 14 червня 2018 року (Фото: Teller County Sheriff’s Office)

2 Відповіді на «Українку заарештовано в штаті Колорадо. За незаконне вирощування канабісу (ФОТО)»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *