П’ятниця, 7. Вересня 2018

Екскурсійні автобуси з легальною марихуаною в Колорадо виявились нелегальними

У штаті Колорадо марихуана в законі, але туристичні автобуси, де цю марихуану досі курили під час екскурсій, виявились нелегальними. І таке буває.

Навіть у штатах з легальною марихуаною можна отримати серйозний штраф за публічне вживання, чи ви не знали? З джойнтом за кермом можна потрапити і в більші неприємності. Вирішенням проблеми в Колорадо досі були тематичні оглядові екскурсії на автобусах, де всередині дим стояв коромислом і все було в рамках закону. Начебто.
Конопляний автобус у Денвері, Колорадо
Це було однією із фішок Денвера, туристи приїздили до столиці штату своєї мрії, платили 99 доларів і сідали в автобус. Там туриста чекало справжнє розмаїття сортів канабісу в необмеженій кількості. Кури скільки скуриш. Тепер все це зміниться, як мінімум у Денвері.

ЧИТАТИ: Юта вам не Каліфорнія. Мормони атакують медичну марихуану

Поліцейські під прикриттям зайшли у два з таких автобусів, затримали там 31 пасажира, що курили під час поїздки. Їх звинуватили в публічному вживанні марихуани. А одного з водіїв заарештували за кермування під впливом канабісу. 9 News повідомляє, що автобуси належали компаніям My 420 Tours та Colorado Cannabis. 
Далі речник департаменту дозволів та ліцензій Денвера Ерік Ескудеро заявив, що “конопляні” автобуси діяли нелегально. Бо не мали ліцензій. І немає жодного законного способу, у який би вони могли ці ліцензії отримати.
“Є обмежена можливість для публічного вживання у Денвері. І це не включає вживання марихуани в екскурсійних автобусах”, – заявив Ескудеро. “Ми бачили бізнес, що працював поза законом. Ми говорили з ними, ми навіть посилали їм листи. Ми хотіли впевнитись, що вони розуміють, що діють незаконно. Але вони не зважали і це мало завершитись поліцейською акцією”.
Поліція заявила, що облава була викликана численими скаргами.

ЧИТАТИ: Останній бій? Трамп готує таємну змову проти канабісу

Компанія My420 Tours, згідно інформації на веб-сайті, це “передова конопляного туризму”, що пропонує клієнтам “поглянути на найсучасніший світ легальних конопель та новинок індустрії марихуани в штаті Колорадо та за його межами”. Сайт стверджує, що історія компанії бере свій початок у 2013, пропонує не лише оглядові екскурсії, але і повноцінні канікули з “дружніми до 420 готелями” за ціною від $1,295.
Автобусні тури від Colorado Cannabis коштують $99, принаймні так досі написано на їхньому веб-сайті. Компанія називає себе “найдовшим конопляним туром” у Денвері, обіцяючи поїздку протягом 4 годин 20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *