Понеділок, 30. Січня 2012

У ПРАЗІ – CANNABIZZ, НАБЛИЖЧА ДО УКРАЇНИ КОНОПЛЯНА ВИСТАВКА!

Коли минулої осені ми публікували репортаж про найперший у Чехії конопляний ярмарок Сannabizz’10 ніхто не знав коли ж відбудеться наступний. Хтось сумнівався, що він взагалі колись повториться у Празі, але нині скептики мусять замовкнути. Озвучено офіційно: Сannabizz’12 відбудеться у перші вихідні травня. Інформацією охоче поділився один із директорів ярмарку, Еммі Котцян.

Отже, нарешті визначено дату для цьогорічного Cannabizz? Чому така тривала пауза?

По-перше, дуже багато організаційної роботи. Адже це був перший досвід такого ярмарку у Чехії, і деякі речі давалися нам важко через брак досвіду. З іншого боку, ми отримали величезну кількість позитивних відгуків від задоволених відвідувачів і розуміємо, що наша важка робота окупилася.

Що ви вважаєте головним успіхом першого Cannabizz?

Однозначно це той факт, що ми були першопроходцями! До цього ми були переконані, що в країнах колишнього радянського блоку і особливо в Чехії подібні акції не можливі. Таке припущення було нашою помилкою, його перекреслили юрби зацікавлених коноплями відвідувачів.

Нині ми впевнені: Прага – ідеальне місце для організації подібних ярмарків. У порівнянні з іншими заходами, наприклад виставкою Сultiva у сусідньому Відні, тут у всіх розуміннях і дешевше, і  зручніше. Тож, сподіваємось, що і цього року Сannabizz об’єднає місцевих прихильників канабісу і гостей із сусідніх країн.

Нові терміни ярмарку це 4-6 травня. Змінили осінь на весну?

Ми  дійшли висновку, що осінь сумна. Весна більш привабливий сезон для поціновувачів конопель. Також, хотів би підкреслити красу Праги навесні. Вже кілька років поспіль я намагаюсь не втратити можливість провести у весняній Празі бодай кілька днів, бо в цей час місто просто дивовижне. Поєднуйте весняну конопляну виставку з весняною Прагою –  моя порада для всіх читачів “Конопляної правди”.

 

Але де саме відбудеться Cannabizz? Це правда, що виставка переїхала не лише у часі, а й у просторі?


Точно, ми вирішили змінити місце. Зала у Карліні видавалась  великою, але ж прийшов час рухатися далі. Для другого ярмарку ми обрали представницьку залу, це Празький Конгрес-Центр у Вишеграді. Це абсолютно блискучий майданчик, з великою кількістю місця і устаткуванням високої якості. Бонус, який безумовно оцінять гості, це неперевершена панорама міста – Празький Град і Мала Країна.
Слухачі лекцій безумовно будуть приємно здивовані комфорту конференц-холу. Плюс додаткова перевага локації – станція метро знаходиться зовсім поруч. Фанати свіжого повітря зможуть оцінити чудову панораму з історичними пам’ятками та місцями для пікніків. Коротше, це місцина ще та.

Що хотіли би порадити потенційним відвідувачам?

Не хотів би розкривати занадто багато, адже підготовка йде повним ходом і чимало деталей ще обговорюються. Прогнозуємо велику кількість учасників з Чеської республіки та зарубіжних представників канабіс-індустрії. На своїх шанувальників обов’язково чекатиме насіння конопель, вибір банків насіння буде воістину величезний! Як і минулого  року, готуємо дискусії, лекції та презентації із найрізноманітніших тем. Наша головна мета полягає в наданні людям інформації, яку доступними каналами вони не можуть отримати. Серед лекторів будуть чеські та зарубіжні експерти. І головне, спеціалізована виставка вперше буде доступна в прямому ефірі через веб-трансляцію! Дякую за інтерв’ю!

Konoptikum.cz

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *