Неділя, 10. Листопада 2019

Репер Drake теж продаватиме марихуану

Контракт з канадською компанією Canopy Growth обіцяє непоганий заробіток.

Одна з найбільших у Канаді конопляних компаній уклала партнерську угоду з реп-зіркою з Торонто Дрейком, з метою запустити повноцінне підприємство з виробництво і постачання канабісу. Про це повідомляє Reuters.


Згідно контракту, володар премії Греммі Обрі Дрейк Грем, відомий під сценічним ім’ям Drake, отримує 60% акцій нової дочірньої компанії Canopy Growth, яка зареєстрована на фондовому ринку, як виробник канабісу.

Репер Drake – нове обличчя конопляної індустрії

Нова компанія матиме назву More Life Growth Company. Повідомляється, що вона зосередить свої зусилля на виробництві продуктів з канабісу, лікарських рослин, трав’яного чаю, паперу Rizla та висушених суцвіть, звісно.


Минулого року Canopy Growth залучила чималі інвестиції від корпорації Corona-brewer Constellation Brands.


Дрейк не перший із списку артистів та знаменитостей, яких залучають компанії-виробники канабісу, щоб покращити свої економічні показники. Раніше повідомлялось, що канадська фірма Invictus MD Strategies Corp. перед відкриттям законного ринку рекреаційної марихуани навесні минулого року запросила на роботу легенду рок-н-ролу Джина Сіммонса. Співзасновник групи KISS відтоді займається в Invictus зв’язками з громадськістю та маркетинговими стратегіями. За це рок-ікона отримує значний пакет акцій компанії та винагороду у розмірі $2,5 млн.

Відповідь на «Репер Drake теж продаватиме марихуану»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *