Вівторок, 13. Серпня 2019

Українців анонімно опитують про досвід лікування канабісом

Медичних пацієнтів, які використовують коноплі з медичною метою, просять заповнювати анкету. Накопичення такого досвіду допоможе хворим і медикам.

Анонімне анкетування має намір узагальнити досвід терапевтичного застосування канабісу українцями в умовах повної заборони використання цієї рослини. Запрошення до опитування та лінк на онлайн-анкету опублікувало на своїй сторінці Facebook видання Наука Канабісу.

Українців закликали ділитися власним досвідом лікування канабісом (ілюстрація Наука Канабісу)

Зазначається, що опитування потрібно “для накопичення терапевтичного досвіду, який допоможе як пацієнтам, так і професіоналам медичної сфери”.


“У країні з тотальною неосвіченістю лікарів щодо фармакології канабісу та взаємодії з іншими лікарськими препаратами, ключовою категорією стає досвід співвітчизників”, – говориться у супровідній публікації. “Якщо одну людину із ПТСР канабіс врятував від суїциду, то інші мають знати деталі застосування, щоб мати опцію самодопомоги”.   


Ініціатори опитування заявляють, що не ставлять перед собою часових обмежень, а також сподіваються на схвальний відгук громадськості та поширення інформації за хештегом #ДосвідКанабісу.


“Окрім накопичення досвіду цей проект проявлятиме портрет пацієнта медичного канабісу – це може бути ваша сусідка тітка Валя або онучка друзів ваших батьків”, – говорять організатори.

3 Відповіді на «Українців анонімно опитують про досвід лікування канабісом»

  1. 0982013847

    Вживаючи канабіс, я позбувся приступів епілепсії.

  2. Андрій

    Палю коноплю вже 22 роки (зараз 42), лише 1 раз на день увечорі після усіх справ.
    Самопочуття чудове, ідеї креативні та робочі, секс карколомний!
    Все дуже добре, алкоголь не вживаю, бізнеси працюють, дитина розумна, я здоровий та щасливий!
    Дякую тобі, конопля, що не з’їхав з глузду, живучі у цьому безглуздому світі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *