Четвер, 11. Квітня 2019

Громадський активіст та “конопляний” відеоблогер зник у Києві (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Про зникнення учасника руху за легалізацію канабісу повідомили друзі. Невдовзі було знайдено рюкзак і особисті речі. Через добу відеоблогера знайшли, друзі повідомляють, що він “в порядку”. Обставини обіцяють повідомити згодом.

Відеоблогер і активіст руху за легалізацію канабісу Ярослав Глодов зник за таємничих обставин вранці 10 квітня в Святошинському районі столиці. Про це повідомив друг відеоблогера Ілля Севашов на своїй сторінці у Facebook.
“Сьогодні 10.04.2019 близько 7 годин ранку він пішов з квартири знайомого у Києві (район метро Святошин) і більше про нього нічого не відомо”, – написав Севашов.  За його словами Ярослав Глодов не мав при собі ні телефона, ні інших приладів зв’язку.
Як пізніше повідомив Севашов Конопляній Правді того ж дня стало відомо про знайдений рюкзак Глодова і його особисті речі. Знахідку було передано до Святошинського відділку поліції.
Ярослав “Яро” Глодов відомий своїм блогом “Растаманы Украины” на YouTube та Іnstagram, де послідовно обстоював ідеї легалізації канабісу.
(Оновлено 11 квітня 19:30).
Як повідомив Конопляну Правду Ілля Севашов, його зниклий товариш знайшовся. “Він в порядку, з ним говорили”, – повідомив він. Також пост про завершення пошуків опублікував  користувач Facebook Павло Медведський.  “Яр знайшовся. Живий здоровий. Поки немає всієї інформації про те, що трапилось і де він був, але головне, що все добре. Хочу подякувати всім небайдужим за допомогу”, – написав Медведський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *