Неділя, 24. Березня 2019

Уляна Супрун: ми підтримуємо закон про медичне застосування канабісу (ВІДЕО)

Закон про медичний канабіс може допомогти 2 мільйонам українців. Тому міністерство охорони здоров’я підтримує такий закон.

Легалізація медичного канабісу в Україні дасть можливість зменшити “чорний ринок” марихуани. В цьому переконана очільниця міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун. Про таке вона розповіла в ефірі “5 каналу” в програмі “Час. Підсумки тижня”.
Вона посилається на статистику країн, в яких марихуану продають як лікувальний засіб за рецептом лікаря. Зокрема, на США та Канаду.

ЧИТАТИ: Медичний канабіс обговорять на міжнародній конференції у Києві 31 травня

“Ми підтримуємо закон, щоб в Україні ми могли для наших пацієнтів використовувати медичний канабіс. Це допоможе майже 2 млн українців. Які або потребують для онкологічного захворювання, проти болю після самого онкологічного захворювання. Для дітей, які мають епілепсію, для наших ветеранів, які зараз мають ПТСР. Багато з цих проблем можна вирішувати і лікувати медичним канабісом”, – пояснила Супрун.
Як повідомлялось, електронна петиція про законодавче врегулювання канабісу для потреб науки і медицини зібрала необхідні 25000 голосів і тепер її розглядає Верховна Рада України. Як саме це відбувається – читайте у нашому репортажі.

ЧИТАТИ: Віце-прем’єр Павло Розенко “не виключає” експертної дискусії про медичний канабіс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *