Четвер, 21. Березня 2019

“Канабіс: наукове і медичне використання в Україні” – відбулась публічна дискусія (ВІДЕО)

Чому використання канабісу необхідне українській медицині? Як зробити наукові дослідження канабіноїдів можливими в Україні? І що досі заважає це зробити?

У креативному просторі “Часопис” відбулась публічна дискусія “Канабіс: наукове і медичне використання в Україні”.  Про це повідомляється на сторінці заходу у Facebook. У обговоренні взяли участь  кандидат біологічних наук, нейробіолог Дмитро Ісаєв,  керівник ГО “Українська асоціація медичного канабісу адвокат Геннадій Шабас та лікар-анестезіолог і науковий радник ПАТ «Фармак» Віталій Усенко.
Публічна дискусія “Канабіс: наукове і медичне використання в Україні”, 20 березня 2019 року (Фото Shaparenko Vladyslav)
Модератором дискусії виступив засновник лекторію “BRAINY” нейробіолог Олексій Шпенков.

ЧИТАТИ: Парламент розглядає петицію про канабіс для науки і медицини (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Зазначається, що обговорення проблеми використання канабісу в наукових та медичних цілях було присвячене “Тижню Мозку” (Brain Awareness Week) – періоду, коли наукові установи й лікарні в усьому світі відкривають двері, щоб розповісти про нагальні проблеми у сфері нейробіології та здоров’я мозку.  Пряму відео-трансляцію заходу забезпечувало видання “Наука канабісу“. 
Як повідомлялось, 31 травня у Києві відбудеться II Міжнародна медична канабіс конференція
IMCC-2019. Про це повідомляють організатори заходу – Українська асоціація медичного канабісу – на офіційному сайті. Конференція пройде у приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська 33) за підтримки Міністерства охорони здоров’я України.

ЧИТАТИ: Перша конференція “конопляної медицини” відбулась у Харкові (ФОТО)

Відповідь на «“Канабіс: наукове і медичне використання в Україні” – відбулась публічна дискусія (ВІДЕО)»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *