Субота, 2. Лютого 2019

Джей і Мовчазний Боб повертаються. Тепер офіційно

Очікуйте непристойні жарти, розпусну поведінку та безліміт конопляного “контексту”. Режисер Кевін Сміт офіційно оголосив про намір зняти продовження епопеї.

Після паузи довжиною в 18 років, Джей і Мовчазний Боб планують знову повернутись на екран. Режисер, сценарист і актор Кевін Сміт написав у Twitter, що запускає роботу над сіквелом свого фільму “Джей і Мовчазний Боб: удар у відповідь” (Jay і Bob Silent Strike Back, 2001).
Новий фільм носитиме назву “Джей і Мовчазний Боб: перезавантаження” (Jay і Silent Bob Reboot). Як повідомляється сіквел наразі перебуває у фазі попереднього виробництва.

ЧИТАТИ: Конопляна доля Томмі Чонга

Spent the first day of 2019 having a #JayAndSilentBobReboot pre-pre-production meeting at our holiday-roomy @WeWork office! @JayMewes took this pic of me and @JordanMonsanto to both mark the moment and to document that we were the only dopes in Hollywood working on the holiday. pic.twitter.com/xTNrpN6OF6

— KevinSmith (@ThatKevinSmith) 2 січня 2019 р.

Ексцентричний дует Сміта (у ролі Мовчазного Боба) та Джейсона Мевеса (Джей) вперше з’явиться на великому екрані з часів фільму “Клерки ІІ” 2006 року, де парочка мала епізодичні ролі.
Кевін Сміт відомий в американському кіносередовищі, як захисник прав канабісу. А минулого року, коли 47-річний режисер переніс серцевий напад, його лікар заявив, що життя Кевіну Сміту врятував канабіс, який той вживав.
Кевін Сміт та Джейсон Мевес (Фото Sarah Keayes/Getty Images)
Влітку минулого року Сміт кинув виклик Голівуду, оголосивши про збір коштів для бюджету його нового серіалу про двох конопляних бізнесменів.  Щоб дозняти перший сезон, режисер закликав фанатів скинутись на бюджет у 5 мільйонів доларів.

ЧИТАТИ: Портрет типового “планокура” потребує переосмислення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *