Четвер, 10. Січня 2019

Зникло півтони марихуани. Поліція звинувачує … мишей

Вісім офіцерів  було звільнено з поліції у Аргентині. Вони стверджували, що тисячу фунтів марихуани на складі речових доказів… з’їли миші.

Інспекція виявила нестачу вилученого у сховищі, що належить поліції в місті Пілар,  у 80 км від Буенос-Айреса. Згідно документів у сховищі мало знаходитись 13200 фунтів марихуани, але перевірка знайшла лише 12000 фунтів. Версію про мишей також перевірили, але не знайшли їй жодного підтвердження. По-перше, якщо миші справді з’їли речові докази, вони це зробили разом з упаковкою. По-друге, дивним видається факт, що миші, споживши півтони високоякісної марихуани, не лишили після себе ніяких слідів життєдіяльності.
Аргентинські поліцейські звинуватили мишей у зникненні 1000 фунтів марихуани

ЧИТАТИ: Заради статистики? Поліція фальсифікує справу проти інваліда (ВІДЕО)

До розслідування підключили вчених з Університету Буенос-Айреса, ті були схильні вважати, що миші не розглядали би канабіс, як їжу. Хоча тварини і проявляють цікавість до рослини завдяки її психоактивним властивостям. Якби багато мишей споживали його, вони б загинули, і розслідувачі виявили б їх тіла в сховищі, говориться у звіті науковців. Це звіт власне і став вирішальним аргументом для завершення кар’єри офіцерів поліції, відповідальних за збереження речових доказів у сховищі міста Пілар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *