Вівторок, 1. Січня 2019

Канабіс – кращий засіб від похмілля – Herb

Похмілля – найгірший наслідок хорошої гулянки. Кажуть, позбутися симптомів похмілля допомагає холодний душ і жирна їжа. Але якщо ви хочете знати радикальний засіб, то це марихуана. І ось чому, пояснює Herb.

Одним з симптомів похмілля  – кволість. Після того, як ви перебрали алкоголю, ви зазвичай довго обнімаєте унітаз. Щоб уникнути цих тортур,  коли ваш шлунок безрезультатно прагне випорожнитись, спробуйте покурити траву. Дослідження показують, що такі сполуки канабісу, як тетрагідроканабінол (THC), можуть лікувати як нудоту, так і позиви до блювання.
Каннабіс припиняє нудоту і збільшує апетит – дослідження
Насправді, трава, ймовірно,  краще працює проти нудоти, ніж більшість безрецептурних препаратів, тому багато людей використовують канабіс, як домашній засіб. У країнах, де законом врегульовано медичну марихуану, її призначають пацієнтам з онкологічними захворюваннями, щоб полегшити позиви до блювання, викликані хіміотерапією.

ЧИТАТИ: Собаки і канабіс. Що кажуть ветеринари? (ВІДЕО)

Вживання канабісу також збільшує апетит, що може бути корисним, коли ви відчуваєте себе дуже кволим. Після кілька затяжок ви вже не матимете проблем з тим, щоб поїсти.
Нестерпний пульсуючий головний біль – це ще один ранковий кошмар після ночі вживання алкоголю. Тому люди з похміллям часто залишаються в ліжку на цілий день. Таке не кожен може собі дозволити, особливо, якщо у вас діти або ви маєте працювати. Швидше за пару пігулок тайленолу і значно ефективніше із вашим головним болем впорається канабіс. Згідно з дослідженням, опублікованим рік тому, “перед тим, як канабіс став незаконним, багато відомих лікарів оцінили його використання в лікуванні головного болю”.
Суцвіття сорту Super Silver Haze (фото via Flickr)
А далі правильно обраний сорт канабісу зможе наповнити вас енергією або ж допомогти поринути у сон, залежно від того, що саме вам зараз потрібно.
В жертву за веселий час з алкоголем ви завжли зобов’язані принести кілька годин сну. При похміллі вас може тримати на ногах подвійна порція кави, але ще краще вас розбудить правильний сорт канабісу. Деякі штами Sativa наповнюють енергією та бадьорістю. Наприклад, Super Silver Haze. Джек Херер – це ще один чудовий сорт, який допомагає боротися з болем.

ЧИТАТИ: Навіщо українським вченим доступ до коноплі?

Або ж, вам час заплющити очі і трохи поспати, а похмілля стало на заваді, особливо, якщо ви вжили купу енергетиків. На щастя, є сорти Indica, які подбають про ваш сон. Наприклад, Purple Kush має такі ефекти розслаблення, що ви навіть не встигнете порахувати овечок перед тим, як ви зануритесь у сон. Purple Kush також ліквідує симптоми похмілля, такі як нудота, стрес і головний біль. Hashberry має схожий ефект,  лише не такий інтенсивний. Якщо вам потрібно лише трохи розслабитись, щоб заснути, Hashberry є ідеальним помічником. А ще він добре працює проти здуття живота, ще одного поширеного симптома похмілля.
Звичайно, єдиний спосіб уникнути похмілля – це не пити. Але ж ви лише людина і ніколи не знаєте, який саме келишок стане зайвим. Принаймні тепер ви знаєте,  коли вже маєте похмілля, добре мати на ранок ваш улюблений канабіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *