П’ятниця, 14. Грудня 2018

5 конопляних рекордів, що вражають уяву

Найдовший косяк чи найбільш вставлючий сорт трави – у світі канабісу теж є місце світовим рекордам. Ще і яким!

Побити світовий рекорд багато хто прагне, однак мало кому це вдається. Хтось має найдовші у світі нігті, чи сплів найбільший моток пряжі – люди не обмежують своєї фантазії, щоб увічнити свої імена. Думаєте поціновувачі конопель бодай-чимось від них відрізняються? Дзуськи. І хоча не всякий “конопляний” рекорд має шанс бути офіційно задокументованим для Книги рекордів Гіннеса, легендою він стане обов’язково.

1. Найбільша у світі легальна конопляна ферма – Aurora Sky, Канада. 

Жодний гроу-хаус з відомих у світі не наближається до масштабу виробничих потужностей Aurora Sky в канадській провінції Альберта. Теплиця площею 800 000 квадратних метрів розташована на 30 гектарах землі. Будівництво обійшлося в $115 млн, об’єкт розпочав роботу в 2017 році, за перший рік кількість персоналу збільшилась з 300 до 1400 осіб.
Один із 16 гігантських квітників Aurora Sky призначений для вирощування клонів рослини канабіс (фото Travis McEwan/CBC News)
Просто для порівняння, найбільший гроу-хаус  Harborside Farms у штаті Каліфорнія, США, має лише 360 000 квадратних футів, а ферма Tweed, що належить конкуренту Аврори Canopy Growth, має теплицю 350 000 квадратних метрів. В компанії прогнозують, що з січня 2019 року цей гігант буде щомісяця видавати 8000 кілограмів урожаю. Це добре для Канади, що переживає дефіцит канабісу після його легалізації. Ось тут є відео, якщо прочитане важко піддається осмисленню.

2. Найбільша кількість канабісу, викурена однією людиною – 115 тисяч косяків 

Активіст і медичний пацієнт Ірвін Розенфельд – справжнє втілення конопляної легенди. Його світовий рекорд був офіційно визнаний і відображений у Книзі світових рекордів Гіннеса за підсумками “найбільшої кількості спожитої трави”. За час, поки велося документування досягнення, рекордсмен Розенфельд викурив понад 115 000 самокруток з марихуаною, однозначно більше, ніж будь-яка інша жива істота в документально підтвердженій історії.
Ірвін Розенфельд, автор книги “Мої ліки”. Скурив 115 тисяч косяків і потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

3.  Найсильніша у світі трава – Indica  (Irish Cream), Sativa (Ghost Train Haze) та гібрид ( Chiquita Banana)

Попри те, що цей рекорд не є стабільним і результати змінюються щороку, у конкурсі продовжують домінувати кілька штамів. Серед підвидів сімейства Cannabis Indica першість надійно утримує сорт Irish Cream.  За різних кліматичних умов та особливостей вирощування рівень тетрагідроканабінолу в цьому сорті більше 27%.  Принаймні так стверджує перелік найсильніших конопляних сортів на планеті, створений виданням Herb.

ЧИТАТИ: Канабіс проти аутизму. Що відомо вченим?

Для Cannabis Sativa таким чемпіоном нині вважається Ghost Train HazeВін побив усі рекорди на кількох підряд чемпіонатах Cannabis Cup, бо рівень THC у ньому коливається від 25 до 27% і таких результатів від сатіви  досі не добивався ніхто з селекціонерів, окрім Rare Dankness Seeds.
Надвисока конкуренція, яка сьогодні існує серед виробників, призводить до блискавичної зміни лідерів, Кожен новий чемпіон може втратити титул, щойно отримавши його.
Chiquita Banana від Utopia Farms – найсильніших з відомих сьогодні гібридних сортів канабісу, 33% ТНС
Однак у категорії  гібридів буде важко перемогти унікальний продукт від Utopia Farms під назвою Chiquita Banana, який демонструє  більш ніж 33% THC.  Цей легендарний сорт – результат схрещування OG Kush та Banana. Але хто знає, можливо, поки пишеться цей текст, у світі вже є новий чемпіон серед гібридів?

4. Найбільші конопляні суцвіття.

Гровер, відомий під псевдонімом “Remo”, дуже вірогідно є відповідальним за появу найбільших з відомих на планеті Земля конопляних “шишок”.  Суцвіття канабісу, які Remo демонструє на відео, без перебільшення  розміром з його руку  по саме плече.
Це виглядає, як гігантські букети квітів. Але ж ви розумієте, це саме ті квіти, які ми любимо більше за все.

5. Найбільший у світі косяк – “Bazooka Blunt”.

Цей золотий джойнт під назвою “Базука” у 2017 році створила команда Weavers, спеціально для великого святкування у Лос-Анжелесі. Це була 10 річниця диспенсарію Herbal Remedies. Також відомо, що на “Базуку” пішло цілих 5 фунтів трави, бо попередній світовий рекорд складав 4,2 фунта.  І ще кажуть, щоб змолоти всю цю марихуану творцям “базуки” знадобився цілий день. А щоб його скурити – лише чотири години.
“Bazooka Blunt” – п’ятифунтовий косяк у Лос-Анжелесі, поточний світовий рекорд (Private Foto)

ЧИТАТИ:  Найдешевша у світі марихуана – у поліції Київщини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *