Вівторок, 4. Грудня 2018

Андрій Садовий про легалізацію канабісу (ВІДЕО)

Мер Львова Андрій Садовий “не переконаний”, що суспільство готове до легалізації марихуани. Політик також зізнався, що в молодості пробував курити канабіс. Але більше не хоче.

Своєю позицією щодо можливої легалізації канабісу Андрій Садовий поділився в інтерв’ю блогеру і бізнесменові Андрію Оністрату в його програмі “Банкір, який біжить“.  На запитання, чи вживав Садовий марихуану, відповідь політика була ствердною.
“Такий досвід був, коли мені було більше двадцяти років. Але більше не хочу”, — розповів Садовий. Згадуючи власний досвід, він висловив невпевненість у тому, що українське суспільство не готове до легалізації канабісу.

ЧИТАТИ:  До легалізації “ментально не готові”? Що за приниження нації? (ВІДЕО)

“Кожне суспільство має володіти готовністю до тих чи інших речей. От я не впевнений, що наше суспільство зараз готове до цього. Дискусія напевно потрібна. І якщо буде дискусія, то ми побачимо різні позиції і вийдемо на якусь прийнятну думку. Але зараз однозначно мати тверду позицію — це буде нечесно, це буде популізм”, — заявив мер Львова. Андрій Садовий також визнав, що особисто не готовий формулювати чітку позицію з озвученого питання.
“Тому держава тут має вибудувати свою формулу. Ви змусили мене задуматися. Треба готувати суспільство. Коли йде просвітницька діяльність, коли показують всі плюси і мінуси, тоді люди свідомо ухвалюють рішення”, — підсумував Садовий.

ЧИТАТИ: Анатолій Гриценко про легалізацію марихуани: “Я багато чого вживав…” (ВІДЕО)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *