Понеділок, 3. Грудня 2018

Як проходила конопляна виставка CANNABIZZ – 2018 у Варшаві (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Без істерик та з великою цікавістю. Польща розпочала другий рік з легальним медичним канабісом і провела другу міжнародну коноплярську виставку Cannabizz 2018.

Cannabizz 2018 столиця Польщі приймала з 29 листопада до 1 грудня. Конопляна виставка проходить вже вдруге, а загалом Cannabizz Warsaw – наймолодша подія з плеяди масштабних європейських конопляних виставок, де серед найвідоміших та найдавніших – іспанський Spannabis, австрійська Cultiva. І безумовно швейцарський CannaTrade, започаткований у далекому 2001 році.
Реклама Cannabizz Warsaw у Варшаві (фото konopravda.com)
Тепер Варшава – найближча до України європейська столиця з легальним канабісом для потреб медицини. Це зумовлює появу на Cannabizz Warsaw не лише великої кількості відвідувачів з України, але і українських компаній, що прокладають шлях на європейський ринок.
Переговори у представництві Міжнародної конференції медичного канабісу (IMCC, Україна) під час Cannabizz Warsaw 30 листопада 2018 (фото konopravda.com)
Цього року Cannabizz змінив прописку, переїхавши до нового експо-центру, який будується на місці колишнього гігантського автозаводу FSO (Fabryka Samochodów Osobowych). Змінилась і дата проведення – тепер виставка закриває сезон європейських конопляних ярмарків.
“Перший уїкенд грудня стане чудовим завершенням сезону конопляних ярмарків цього року і прекрасним стартом у рік новий”, – говориться на офіційному сайті Cannabizz Warsaw.
Канабіс у вітрині компанії, що виробляє екстракт СBD, на виставці Cannabizz у Варшаві, Польща, 1 грудня 2018 (Фото Konopravda.com)
Виставка проходить в абсолютно спокійній діловій атмосфері, тут не видно поліції, як власне і порушників громадського спокою. За рік після врегулювання медичного канабісу навіть найбільші консерватори у Польщі, здається, цілком заспокоїлись щодо використання конопель у медицині.  Екстракти канабісу можна придбати в спеціалізованих магазинах  та аптеках, а розмаїття продукції вражає.  Це цукерки, хліб, чіпси, лимонад, пиво, енергетичні напої, косметика і вітамінні добавки. Цього року – дуже великий вибір рідини для елекронних цигарок.
Один із перших пацієнтів медичного канабісу в Німеччині Гюнтер Веглейн на виставці Сannabizz Warsaw (Фото Konopravda.com)
Головний акцент виставки – медичне застосування канабіноїдів, лекції науковців приходить послухати чимало медичних пацієнтів. Серед них є і українці, що змушені виїздити до сусідньої країни за ефективним лікуванням.
“Ми підтримуємо Україну і звісно ж дуже раді надати нашим східним сусідам платформу та нові можливості Cannabizz”, – говорить Емануель Коціан, активіст, підприємець та організатор Cannabizz.
Торт від організаторів Сannabizz Warsaw

ЧИТАТИ: Cannafest – 2016. Конопляна Прага зустрічає гостей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

 

Лекції від компанії CannabiGOLD про медичне застосування канабіноїдів стало збирають аудиторію (Фото Konopravda.com)
Литовський підприємець Едгар Бабанов демонструє суцвіття канабісу під час виставки Сannabizz Warsaw, 2 грудня 2018 (фото konopravda.com)

 

Суцвіття канабісу з високим вмістом CBD на виставці Cannabizz Warsaw, 30 листопада 2018 (фото Konopravda.com)

ЧИТАТИ: У Барселоні – SPANNABIS 2018 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Відвідувачі Сannabizz Warsaw пробують продукцію компанії італійської компанії CBWeed (Фото Konopravda.com)

Відповідь на «Як проходила конопляна виставка CANNABIZZ – 2018 у Варшаві (ФОТОРЕПОРТАЖ)»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *