П’ятниця, 31. Серпня 2018

Чоловік уникнув в’язниці за канабіс, бо вирощував для власних потреб

У Англії чоловік уник ув’язнення за вирощування канабісу, бо суд не зміг спростувати його намір вжити весь урожай особисто. Покарання – штраф за крадіжку електрики.

35-річного Марка Колдуела заарештували 25 квітня за вирощування 38 рослин канабісу, які поліцейські експерти оцінили у $18, 000 за оптовими цінами або $35,000 за роздрібними, “вуличними”.
Як повідомляє видання Metro, адвокат Колдуела назвав це діяння “спробою заощадити кошти”, коли його клієнт став вживати більше марихуани, важко переживаючи розлучення. Зруйнований шлюб посилив відчуття самотності та депресії, додатково стрес посилювали борги на кредитній картці.
Марк Колдуел (зліва) і його домоволодіння після поліцейського обшуку (ФОТО CPS/ Solent News)

ЧИТАТИ: Канабіс Вeликої Британії. Заборонeний плід кращe вставляє?

‘Він накопичив значний борг на кредитці. Був самотнім в депресії. Тому його звичка значно загострилась”, – заявив у суді адвокат Говард Баррінгтон-Кларк.
Суддя заявив, що не купиться на розповіді про намір особисто спожити таку велику кількість марихуани і скоріше повірить,  що Колдуел мав намір продати частину урожаю, щоб поправити своє фінансове становище. Однак жодних доказів цій версії суд не знайшов.
Фото, представлене поліцією після обшуку в домі Колдуела (CPS/ Solent News)
Колдуел визнав вирощування канабісу та обман постачальника електричного струму. Вироком суду стало позбавлення волі на два роки, скорочене на два роки.  А також штраф у £896 за крадіжку електрики та припис щодо 30 днів реабілітаційної програми.

ЧИТАТИ: Великобританія легалізує медичний канабіс. Бо поліція відібрала ліки у хворих дітей

Відповідь на «Чоловік уникнув в’язниці за канабіс, бо вирощував для власних потреб»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *