Понеділок, 23. Липня 2018

Кевін Сміт зніме свій Hollyweed без фінансування Голівуду (ВІДЕО)

Два конопляні дилери у погоні за ідеальними шишками. Щоб дозняти перший сезон, режисер закликав фанатів скинутись на бюджет у 5 мільйонів доларів.

Заклик про збір благодійних пожертв на Hollyweed автор фільмів “Клерки” та “Джей і Мовчазний Боб” опублікував на своїй сторінці у Facebook. Він написав, що сподівається зібрати до 26 серпня необхідні $5,305,264, щоб закінчити шість епізодів першого сезону .

ЧИТАТИ:Портрет типового “планокура” потребує переосмислення

Сценарій Hollyweed Сміт представив у 2016 році, але спроби зняти цей серіал провалилися через брак інтересу з боку голівудських кіновиробників. Два роки по тому у партнерстві з проектом RivitTV Сміт зробив другу спробу. RivitTV – краудваундінгова платформа, яка дає фанам владу вирішувати, який із пілотних випусків отримає подальше фінансування. Користувачі “голосують”, обираючи ціну, яку вони готові платити за кожен епізод Hollyweed, від $1.99 до $5.99.  Перший сезон на YouTube доступний безкоштовно.
У головних ролях у Hollyweed знімається сам Кевін Сміт, а також Дональд Роулінгс. Вони грають двох власників  конопляних диспенсаріїв у Лос-Анжелесі у погоні за прибутком та ідеальними шишками.  

ЧИТАТИ: Конопляна доля Томмі Чонга

Кевін Сміт відомий в американському кіносередовищі, як захисник прав канабісу. А минулого року, коли 47-річний режисер переніс серцевий напад, його лікар заявив, що життя Кевіну Сміту врятував канабіс, який той вживав.
Святе Бадилля! З першими променями сонця 1 січня 2017 Лос-Анжелес побачив творіння рук Зака Фернандеса (Damian Dovarganes / AP)
Як повідомлялось раніше,  1 січня 2017 року знаменитий знак Hollywood перетворився на HollyWeed (weed — жаргонна назва коноплі). Це сталося у новорічну ніч силами каліфорнійського художника Закарі Коула Фернандеса.
“Все це для того, щоб люди посміхнались”, – сказав Закарі виданню Buzzfeed News. “Просто, щоб підняти їхній дух, покращити настрій… бо 2016 був просто божевільним роком, бро”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *