Четвер, 19. Квітня 2018

Священик про медичний канабіс: “Ставитись до цього погано неможливо!”

Священик Української Православної Церкви висловився на підтримку ініціативи врегулювати доступ до лікування медичним канабісом для українських пацієнтів: “Це повинне отримати Господнє благословення”

Про це настоятель храму Іоана Богослова у Харкові отець Віктор Маринчак говорить на відео, яке опублікувала “Українська асоціація медичного канабісу” на сторінці у Фейсбук.
Отець Віктор Маринчак: “Ставитись до цього погано неможливо”
“Церква вітає все, що може бути корисним для людини, особливо людини хворої. Бо зцілення людини є те, що нам заповідав Господь”, – говорить священик, коментуючи проведення в Харкові першої Міжнародної Медичної Канабіс Конференції. “Головне, аби правильно, відповідно до наукових методик, це було використано”.

ЧИТАТИ: Україна вивчить потреби пацієнтів у медичному канабісі (ВІДЕО)

Сприяти реалізації права людини на життя, здоров’я та лікування – обов’язок церкви і, якщо громадські організації звертатимуться до церкви, вона  безумовно надасть підтримку, запевнив священик. 
“Ми турбуємося про здоров’я наших людей і дуже хочемо, щоб Україна і її народ приєдналися до всього цивілізованого світу. Це повинне отримати Господнє благословення. Церква благословлятиме і буде молитися за таких людей, які цьому сприяють. І надаватиме через молитву сили і надихнення”.
Як повідомлялось, 20 квітня “Міжнародна медична канабіс конференція” відбудеться у  Radmir Expohall (Харків, вул. Академіка Павлова 271). Захід перенесли до виставкового центру, бо попередньо заплановане приміщення не вміщувало всіх бажаючих. Про це повідомив речник конференції Тарас Ратушний.   “У зв’язку з великою кількістю заявок від бажаючих відвідати конференцію, було вирішено перенести її в більш просторий та комфортний конференц-зал в Радмір-експохол”, повідомив  Тарас Ратушний.
Організаторами виступають громадські організації «Єдиний досвід» та “Українська асоціація медичного канабісу” в партнерстві з Національним фармацевтичним університетом (Харків) та Університетом Медичних Наук Литви (Каунас). Конференція відкриється о 10:00, організатори обіцяють вільний вхід для медичних пацієнтів та лікарів.

ЧИТАТИ:  Священики обговорили медичний канабіс (ВІДЕО)

2 Відповіді на «Священик про медичний канабіс: “Ставитись до цього погано неможливо!”»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *