Неділя, 8. Квітня 2018

“Коноплі Лікують!”- всеукраїнський флеш-моб пройде 21 квітня (ВІДЕО)

“Давайте разом доведемо владі – кожна людина, яка потребує лікування медичним канабісом, має право отримати законний доступ до якісних ліків із конопель!”, – закликають організатори.

21 квітня о 16:20 відбудеться всеукраїнський флеш-моб “КонопліЛікують” . Про це повідомляється на сторінці в соціальній мережі “Української Конопляної Асоціації“.  Читачів закликають виходити у цей час на вулиці міст та фотографуватися із написом #КонопліЛікують.

 

Скріншот анонсу флеш-мобу “КонопліЛікують!”
“Основним елементом напису на плакатах має бути хеш-тег #КонопліЛікують, виконаний зеленим кольором”,  – йдеться у публікації в Facebook. “Радимо писати великими літерами маркером/фарбами на ватмані/аркуші від А3 формату. Давайте покажемо, що кожен із нас є унікальною особистістю!”

ЧИТАТИ:  В Україні презентували фільм про канабіс, ліки від епілепсії (ВІДЕО)

Зазначається, що до флеш-мобу вже приєдналися кілька міст України, зокрема Глухів, Київ, Львів, Одеса та Харків. Інструкція до флеш-мобу не обмежує учасників у виборі місця. “Місце фото Ви визначаєте самі”, – пишуть організатори. “Фотографії одразу надсилайте електронною поштою“.
Всеукраїнський флеш-моб #КонопліЛікують - 21 квітня 2018 року о 4:20
(ілюстрація: Українська Конопляна Асоціація” via Facebook)
#КонопліЛікують є хeштeгом кампаніі підтримки украінських медичних пацієнтів в рeалізаціі іхнього права на доступ до eфeктивного лікування канабісом на прeпаратами на його основі. Великий транспарант з таким написом несли учасники Маршу Свободи за реформи державної політики щодо наркотиків, який відбувся 28 жовтня 2017 року.

ЧИТАТИ: Священики обговорили медичний канабіс (ВІДЕО)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *