Четвер, 5. Квітня 2018

Встане чи ляже? Як на чоловічу ерекцію впливають канабіноїди.

Чому канабіс дає сексуальному життю додатковий ефект? Бо канабіноїдні рецептори, які знаходятся по всьому тілу, і у шкірі їх особливо багато. Ці рецептори є також і у тканинах статевих органів і у гладких м’язах статевого члена, зокрема.

Саме тому вживання тетрагідроканабінол (ТГК) може суттєво змінювати тактильні відчуття, а в окремих випадках призвести до еректильної дисфункції, пише українське фармацевтичне видання Аптека.UA, з посиланням на medicalnewstoday.com. 

ЧИТАТИ:Канабіс рятує від епілепсії п’ятирічного хлопчика (ВІДЕО)

Серед ризикованих для ерекції ефектів від вживання канабісу в дослідженнях також описується ейфорія, що супроводжується сонливістю та загальмованою реакцією. У деяких чоловіків це може викликати небажання займатися будь-чим, і сексом у тому числі.
Також зазначається, що канабіс підвищує в організмі рівень дофаміну – гормона, який впливає на настрій та відчуття. І коли людина звикає до штучно високих рівнів дофаміну, природнього рівня гормона може бути недостатньо для сексуального збудження. В теорії це і може викликати проблеми з ерекцією.  Ще канабіс впливає на систему кровообігу, підвищує тиск і пришвидшує серцебиття.
Однак вчені досі не мають згоди щодо взаємозв’язку між канабісом та розвитком еректильної дисфункції. Деякі чоловіки вважають, що марихуана негативно впливає на їхні сексуальні здібності. А інші навпаки вважають канабіс джерелом підвищеного сексуального апетиту. І ті, і ті звісно ж праві.

ЧИТАТИ: Канабіс стає ближче для ветеранів з ПТСР

Це пояснюється просто. Канабіс буває різних сортів, з різним поєднанням активних речовин – канабіноїдів. Різним є концентрація і вжита кількість, а тому таким різним буває і ефект від канабісу на сексуальне життя.  Це якщо вживати саме канабіс, а не покластись на дію конкретного його компоненту.
Бо сумнівні ефекти та ризики, описані вище, більшою мірою стосувались дії тетрагідроканабінолу, а тепер давайте подивимось, на що здатний у сексі ще один канабіноїд – канабідіол (СBD).  Це саме він відповідальний за зміну у тактильних відчуттях, але він не змінює свідомість. Канабідіол – це для тих, хто прагне нових відчуттів з канабісом, але не любить почуватися “накуреним” під час занять сексом.  Курити тут взагалі не треба, бо є лубриканти з канабідіолом. Це вирішує буквально всі технічні питання.
Knob Polish – 1000 міліграмів чистого канабідіолу (CBD) у формі лубриканту (Altitude Products) 
Виробники лубриканта з канабідіолом запевняють – він розкриває ваше збудження на максимум. Все, що ви в принципі здатні відчувати – включено на повну.  Надчутливість, тепло, легкість і фізичне розслаблення  – все, що ви зазвичай відчуваєте, викуривши джойнт, але без психоактивного ефекту ТГК. Тож і без ризику, що, діставшись ліжка, ви там вклякнете непорушно на кілька годин.
Оргазм обіцяють сильніший, ніж ви зазвичай очікуєте. “Отже, ваші двигуни загули, сумки спаковано і ви готові рушати. Не вагайтесь, фінал буде навіть кращим, ніж ви його можете собі уявити”, пише про CBD-лубриканти видання Herb.co.  “Ця підвищена чутливість і розгальмованість зробить так, що ваш оргазм триватиме довше звичайного і буде більш інтенсивним. Це, як поставити собі нарешті плазму замість чорно-білого телевізора свого дідуся”.

ЧИТАТИ: Побічні ефекти канабідіолу (СBD). Що кажуть дослідження?

 

6 Відповіді на «Встане чи ляже? Як на чоловічу ерекцію впливають канабіноїди.»

  1. Вячеслав

    канабис расширяет сосуды, у некоторых даже небольшие отеки происходят, какое к черту повышение давления?

  2. Басюк

    Вячеслав.
    От чего оттёки?От травы?гг.

  3. Женя

    На их сайте не закажешь, нет доставки в Украину.(((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *