П’ятниця, 16. Березня 2018

Конопляний Драйв. Купуй з коліс (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Швидко, зручно та сучасно: диспенсарії в США пропонують клієнтам можливість купувати каннабіс не виходячи з автомобілів – такий собі конопляний драйв. З 20 квітня 2017 – у штаті Колорадо, а цього року ідею поширюють Невада і Арізона.

Схоже що нова прогресивна бізнес-модель лише починає набувати популярності, як свого часу це сталося з послугою доставки додому, що її почали запроваджувати американські диспенсарії.
Tumbleweed Express – перший конопляний диспенсарій у Колорадо, де покупки роблять, не встаючи з-за керма (Weedmaps)
Першим у світі конопляним “drive-through” диспенсарієм став Tumbleweed Express. Колись це була звичайна автомийка. 

ЧИТАТИ:  Голандія. Нарешті легалізація? А раніше що було?

За словами комерційного директора Марка Смідта, компанія таким чином докладає максимум зусиль назустріч покупцям. “В нас багато клієнтів, які не хочуть виходити з машини через масу причин, тому ми надали їм додатковий рівень зручності”.   ідея виявилась дуже практичною. Як і в старій добрій автомийці, авто просто заїздить до будівлі, за ним закриваються двері і водій з пасажирами роблять свої покупки.
Обслуговування в диспенсарії Tumbleweed Express
У Лас-Вегасі реалізували цю ж ідею за допомогою броньованого вікна, через яке відбуваються покупки. Цей сервіс у диспенсарії NuWu  відкритий цілодобово та обслуговує близько 300 клієнтів щодня. “Охорона попросить ідентифікаційні документи, а також пересвідчиться, чи всі в автомобілі мають старші 21 року” – пояснює менеджер Джен МакКланінг.

ЧИТАТИ: Греція. Коноплі – вихід з економічної кризи?

Покупцям, що користуються опцією “drive through” потрібно враховувати, що асортимент обмежений до 15 видів канабісу. Але існує можливість попереднього замовлення онлайн. NuWu, розташований на землях корінних американців, а тому диспенсарій звільнений від податків. Покупців від податків не звільнено, якщо ви не корінний американець з місцевої громади паютів.
NUWU – це не просто диспенсарій, це найбільший у штаті конопляний супермаркет. Тепер – з цілодобовим “drive through” (dopemagazine.com)
Черга до NUWU, диспенсарію на землях корінних американців
Диспенсарій All Greens в Аризоні також запровадив можливість зробити покупки не виходячи з авто. Для деяких клієнтів така опція просто додає приватності їх покупці, але перед усім мова про зручність для пацієнтів з інвалідністю та пацієнтів похилого віку. Середній вік пацієнтів в All Greens – 40 років, чимало з них користується інвалідними візками та ходунками. Тому така ініціатива відразу ж отримала позитивні відгуки. Дотримуючись усіх законів штату, диспенсарій проводить перевірку документів пацієнтів перед покупкою, тому через додаткові міри безпеки процедура на практиці трохи складніша, ніж у фаст-фуді.
Диспенсарій, де можна придбати канабіс, не встаючи з-за керма.

ЧИТАТИ: Гашиш Гібралтару: човнами та гелікоптерами (ВІДЕО)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *