Четвер, 8. Грудня 2016

Конопляний в’язень сумління – на волі!

Звільнений після восьми років федерального ув’язнення один із найвідоміших «конопляних» бранців Америки вчора ступив на землю Каліфорнії з трапу літака United Airlines, прямо у теплі обійми своїх симпатиків та світ, що докорінно змінився в день референдуму за легалізацію канабісу.

 

Чарльз «Едді» Лепп, нескорений 64-річний ветеран війни у В’єтнамі, був засуджений у 2007 за вирощування коноплі,  а це діяння штат Каліфорнія від минулого місяця вважає абсолютно законним.

Eddy Lepp is hugged by Aundre Speciale, left, and Karyn Peto, right, at San Francisco International Airport in San Francisco, Calif., on Wednesday, Dec. 7, 2016. Lepp, a major figure in the Bay Area and Northern California marijuana community, was released from federal prison in Colorado after serving 8.5 years for growing marijuana. (Dan Honda/Bay Area News Group)
Чарльза “Едді” Леппа обіймають шанувальниці у Міжнародному аеропорту Сан-Франциско. 7 грудня 2016 року (Dan Honda/Bay Area News Group)

“Це велика честь. Я дуже вражений. Дуже дякую за турботу», – сказав Лепп друзям і рідним у міжнародному аеропорту Сан Франциско, не приховуючи сліз. І відразу ж присягнувся боротися за легалізацію на національному рівні та помилування Президента для всіх, хто скоїв ненасильницький злочин, пов’язаний з наркотиками, уперше в житті.

 

«Те, що я був у федеральній в’язниці, не значить, що я випав із сідла,» – заявив Чарльз Лепп, якого ще чекає п’ятирічний випробувальний термін. «Це довга, довга дорога – і я буду верхи, доки вона не завершиться!»

 

The Cannifornian

Відповідь на «Конопляний в’язень сумління – на волі!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *